Cykeltjej testar: Windfree! Slipp det störande vindbruset när du cyklar!

Har du också irriterat dig på vindbruset i öronen när du cyklar? Efter en cykeltur på några timmar när det är lite blåsigt ute kan man vara helt trött i huvudet av det höga ljudet som vinden ger. Dessutom är det nästan omöjligt att höra vad cykelkompisarna säger, vilket gör att säkerheten blir sämre när man cyklar i grupp.

Som tur är finns det en smart lösning på problemet, Windfree. Jag har sett dom några gånger på cykelmässor men inte kommit mig för att skaffa ett par eftersom jag inte var säker på att det skulle fungera och om dom skulle vara värda priset. Men nu har jag äntligen testat och kommer definitivt fortsätta använda dom, det fungerar nämligen riktigt bra!

feed57915e4cffeb8cb2ceccdf949f5d

Windfree sitter bekvämt över öronen, man tänker knappt på att man har dom på sig. Att höra ljud från bilar och annan trafik är absolut inga problem, tvärtom blir det lättare att höra andra ljud när vindbruset blir lägre. Likadant med att höra vad cykelkompisarna säger. Vindbruset blir betydligt lägre. Visst, det hörs fortfarande att det blåser lite, men om man tar av sig Windfree och jämför ljudet så är det en enorm skillnad. Jag fattar inte varför jag väntade så länge med att skaffa ett par, det är lätt värt priset!

Nu har jag fixat en rabattkod för er som vill skaffa ett par Windfree! Beställ på Windfree’s hemsida och ange koden: cykeltjej så blir priset 249:- ink. frakt istället för 299:-! Koden gäller till 31 augusti. 

windfree

Märkt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: