Med duktiga nybörjare på Team Sportias säsongspremiär

Ikväll var det dags för årets första gruppcykling hos Team Sportia i Uppsala. Jag har kört Vätternrundan med Team Sportia-grupperna tre gånger och det var faktiskt på precis en sån här torsdagsträning för fyra år sedan som jag lärde mig cykla i klunga. Jag minns att vi körde 34 km och jag tyckte det var helt otroligt häftigt. När det var dags för nästa träning tyckte jag att det var dags att köra lite fortare – jag fick lite feeling kan vi väl säga… Det slutade med att jag fick stränga order av ledaren att antingen lugna ner mig eller byta till en snabbare grupp. Jag bytte till en snabbare 🙂

Cykling och sol brukar ju vara en finfin kombination och det dök upp en himla massa cykelsugna människor utanför Team Sportias butik när klockan började närma sig 18.00.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAlla deltagare fick välja vilken fartgrupp de ville cykla med och det visade sig att det var över 40 personer som ville köra med nybörjargruppen. Jätteroligt med så många nya cyklister! Jag förstog att det nog skulle bli lite väl mycket att göra för Johnny som skulle vara ledare för nybörjarna så jag erbjöd mig att hoppa in och hjälpa till.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trots att det blev en stor grupp med över 20 personer så rullade det på riktigt bra. Kolla bara in dom här supersnygga spikraka leden!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVi fick en härlig runda på drygt en timme. Jag hoppas att alla som var med hade kul och är sugna på mer gruppcykling! Nu när säsongen är igång finns det mängder av möjligheter till gruppcykling – Team Sportia på torsdagar, Cykelstället på måndagar, CK UNI på tisdagar och lördagar bara för att nämna några! Hoppas vi ses ute på vägarna!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonser
Taggad

En tanke på “Med duktiga nybörjare på Team Sportias säsongspremiär

  1. Cykelkatten skriver:

    Åh, minns den känslan. Förväntningarna, nervositeten… Kul med så stort gäng cykelsugna! 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: