Spin of Hope – att trampa för livet

Spin of Hope har idag arrangerats på träningsanläggningar över hela Sverige för att samla in pengar till Barncancerfonden. Tillsammans med sina lagkamrater håller man igång en spinningcykel under 12 timmar. Självklart var Form i Knivsta med i år igen och denna dagen är alltid så himla mysig och fin. Alla är med och bidrar till en god sak genom att köra spinningtimmar, fika & köpa lotter. Tillsammans kan vi faktiskt göra skillnad för att färre barn ska drabbas, och fler ska överleva cancer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASpinningsalen bokstavligt talat kokade hela dagen av både värme och härlig stämning. Jag var extra imponerad av brandkåren som körde spinning i sina brandmanskläder och hjälmar!

Jag hade ett lag tillsammans med mina teamkompisar från Ride of Hope Europe. Förra sommaren cyklade vi 108 mil genom England och Wales tillsammans med samma syfte som idag – att samla in pengar till Barncancerfonden. Resultatet blev över 4 miljoner kronor!
Här kan ni se en jättefin film om vår fantastiska resa.

Jag körde en timme för vårat team och sen stannade jag kvar resten av dagen för att träffa alla härliga spinningkompisar och inte minst fika massor med godsaker. Om man har kört ett tufft spinningpass och sedan köper fika som bidrar till välgörenhet så kan man verkligen säga att man kan fika med gott samvete!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonser
Taggad , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: